Pigmentatieproblemen behoren tot het verleden met Cosmelan


Voor wie?
Iedereen die last heeft van hyperpigmentatie. Hierdoor kunnen donkere vlekken ontstaan op de huid die ontsierend zijn. Dit kan genetische oorzaak hebben of bijvoorbeeld komen door ouderdom, zwangerschap op veel onbeschermde blootstelling aan zonlicht.


Wat is een Cosmelanbehandeling?
Cosmelan is een mosterdkleurig masker wat wordt aangebracht op de gereinigde en ontvette huid. Na 6 tot 12 uur kun je thuis het masker zelf verwijderen door het gezicht met een koud compres te deppen. Nadat het masker is verwijderd kan jeuk en roodheid ontstaan. 

Het is aan te raden om hierna verder te gaan met Cosmelan Maintenance thuisverzorgingscrème. Deze crème is een minder sterke versie van het masker. Na reiniging van het gezicht breng je de Cosmelan M in een dunne laag aan. Daar overheen breng je Hydra Vital K crème aan, een superhydaterend product. Overdag moet je de bijbehorende Sunblock aanbrengen voor een optimaal resultaat. 

De regelmaat waarmee de crème moet worden gebruikt wordt afgebouwd van 3 keer naar één keer per dag. Wij raden je aan om bij ernstige pigmentatie of melasma dit in elk geval een jaar vol te houden.


Wat voor resultaat kan ik verwachten?
Pigmentvlekken worden minder zichtbaar of verdwijnen. De huid wordt zachter en stralender.

Houd er rekening mee dat je onze kliniek verlaat met een masker op. Het is daarom prettig om vervoer te regelen.

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl