Elektrische epilatie

Overbeharing vooral in het gezicht kan tot veel sociale problemen leiden. Het maakt onzeker en zorgt ervoor dat u wellicht niet de dingen doet die u zou willen doen.

Elektrische epilatie helpt u voorgoed van vervelende overbeharing af. Tijdens de behandeling worden de haren stuk voor stuk verwijderd. Dit zorgt ervoor dat u wel meerdere behandelingen moet ondergaan voordat u van uw overbeharing verlost bent. 

Langs het haartje wordt een minuscuul naaldje ingebracht in de haarfollikel. Dit voelt u niet omdat de opening bij het haartje al bestaat. Door het naaldje wordt een stroomstootje gegeven die de follikel verwarmt waardoor deze afsterft. De behandeling wordt door sommige mensen als vrij pijnloos ervaren terwijl anderen het wel pijnlijk vinden. Overleg naar de mogelijkheden met uw huidtherapeute, zodat zij tijdig iets voor u kan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Voorafgaand aan de behandeling mag u niet zelf de haren verwijderen of epileren. Dit maakt het voor de huidtherapeute onmogelijk om de behandeling uit te voeren. Knippen of scheren mag wel.

Wist u dat deze behandeling vaak ook wordt vergoed door uw ziektekostenverzekeraar?
Klik hier om de vergoedingen te bekijken?

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl