Over ons...

Beauty

Ik ben altijd bezig geweest met schoonheid en huidverzorging. Eerst bij mijzelf en later besloot ik te gaan leren over de huid. 

Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring en vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen over hun huid en over zichzelf. 
Over de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd als schoonheidsspecialiste en mij bekwaamd en nieuwe technieken en behandelingen. 
Ik adviseer u graag zodat u tevreden de deur uitgaat. 

Jasleen 

De cosmetische en de medische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. 
 
Mijn interesse in deze mogelijkheden maakte dat ik na mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste verder gegaan met de opleiding tot huidtherapeut. 

 

Mijn doel is om in overleg met de patiĆ«nt de huidconditie te verbeteren door middel van een behandelplan van topkwaliteit en eerlijk advies. Contact met mijn patiĆ«nten en de verschillende behandeltechnieken maken mijn vak leuk. 
 
Het geeft mij veel voldoening als mensen zich beter gaan voelen door een behandeling. Het is fijn dat ik daar een steentje aan kan bijdragen.

Shine 

Tevreden en dankbare klanten, dat is denk ik wel het mooiste aan dit beroep. 

Mijn focus ligt op huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. Niet alleen werk ik vanuit mijn hart maar ik streef naar de hoogste kwaliteit en de beste behandelresultaten. Deze combinatie zorgt ervoor dat mijn klanten graag terugkomen.