top of page

Acne

Wat is Acne?

Acne is er in ontzettend veel varianten en medische benamingen. Het meeste gebruikte termen zijn: (jeugd) puistjes of Acne Vulgaris.

Kenmerken van Acne zijn: mee-eters, rode bultjes en soms onderhuidse ontstekingen. Met als mogelijke gevolg rode of bruine vlekjes en acnelittekens.

Hoe ontstaat Acne?

Overmatige talgproductie en huidcellen zorgen voor verstopte poriën. De bacterie die in de verstopte poriën ontstaan, zorgt voor een ontsteking. Vooral in het gezicht, op de borst en schouders komt Acne vaak voor. Factoren als hormonale schommelingen, stress en voeding kunnen de klachten nog eens verergeren.

De behandelingen

Onze specialisten doen een uitgebreide huidanalyse. We bespreken jouw manier van huidverzorging en stellen een behandelplan op, afgestemd op jouw huidomstandigheden. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen van Acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.

De behandelingen die in de kliniek worden aangeboden:

  • Biopeeling

  • Chemische peeling zoals, Salicyl 30% en TCA 10%, I-peel Image

  • Micro dermabrasie (voor de acne littekens)  

Klik op de link om meer over de behandelingen te weten te komen bel ons voor een afspraak via het nummer 0649893539 of mail ons op info@womensperfection.nl

shutterstock_1598740567.jpg
bottom of page