top of page

Micro-needling

 

Bij Micro-needling wordt de huid snel vernieuwd waardoor pigmentproblemen, (acne)littekens en andere oneffenheden minder zichtbaar worden. Verder is deze behandeling uiterst effectief tegen rimpels, kraaienpootjes en wallen. 

Consult

Om te bepalen welk behandeling uiterst geschikt is voor uw huid, plannen wij allereerst een gratis consult in. Tijdens een gratis consult wordt er uitgebreid over uw huidprobleem besproken en verder onderzocht. Daarnaast wordt er tijdens het gesprek uw wensen en verwachtingen besproken. Op basis hiervan zal er een behandelplan op maat worden opgesteld. Op basis hiervan wordt er de juiste behandeling voorgesteld en grondig uitgelegd.

Behandeling 

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid goed gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens wordt er een serum aangebracht. Daarna begint de behandeling: een pen met daarin een kopstukje van naaldjes wordt met een ronddraaiende beweging over de huid bewogen waarbij minuscule beschadigingen optreden.  Deze schade zorgt ervoor dat de huid  nieuwe collageen- en elastinevezels gaat aanmaken. Deze zetten de huid aan tot natuurlijk herstel. De huid maakt uit zichzelf nieuwe huidcellen en bindweefsel aan waardoor oneffenheden verdwijnen.

De behandeling is licht pijnlijk en er kunnen kleine punt bloedingen ontstaan die vrij snel na de behandeling weer wegtrekken.  Na de behandeling wordt wederom een serum en zonnebrandcrème aangebracht.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling kan er sprake zijn van een lichte zwelling. Verder kan de huid warm en een beetje geschaafd aanvoelen. zo kan uw huid de eerste paar dagen wat donkerder/ roze lijken. Na enkele dagen kan uw huid licht gaan vervellen.

.

 

Aantal behandeling

Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om een kuurverband aan te gaan. Zo omvat de behandeling een kuur van 3 sessies met een tussenpoos van 2 tot 4 weken (afhankelijk van de huidconditie). Verder is het geadviseerd om een na een aantal weken een onderhoudsbehandeling uit te laten voeren door de huidtherapeut. Daarnaast is het van belang om thuisverzorgings producten te gebruiken om het gewenste resultaat sneller te bereiken.

kosten 

De kosten liggen vanaf €100 euro.

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u vragen over de behandeling?

Bel ons gerust via de nummer 0649893539 of per mail info@womensperfection.nl.

.

shutterstock_507948148.jpg
bottom of page