top of page

SHR Laser ontharing

Bij Women’s Perfection werken wij met de methode, SHR  laser. SHR staat voor Super Hair Removal. Deze methode werkt sneller, effectiever en kan toegepast worden op alle huidgebieden met verschillende soorten huidtypen- en haartypen. Zowel de blanke huid als donkere huid en de haartypen zoals rood, blond en grijs haar kunnen behandeld worden.

 

Dit apparaat verwijdert definitief het ongewenste lichaamshaar waarbij de absorptie van warmte vele malen beter wordt gecontroleerd dan bij de oudere IPL  technologie. Dit voorkomt de oververhitting van de omliggende huid. Bij het ontharen met laser worden het haarzakje en de haarfollikel vernietigd. De huid rondom blijft intact omdat het laserlicht alleen bij het pigment van het haarzakje kan komen.

 

Dit techniek geeft een lichtpuls met de golflengte van 810 nm. Op het moment dat de lichtpulsen de haartjes bereikt, wordt de energie van de laser omgezet in warmte waardoor   de haarwortel beschadigd raakt door deze warmte en vervolgens niet meer groeit.

 

Consult

Tijdens een gratis consult wordt er allereerst besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn en wordt er grondig gekeken naar de zone die u wilt laten behandelen. Op basis hiervan zal er een behandelplan op maat worden opgesteld en de juiste behandeling voorgesteld.

Voordelen

  • Geschikt voor lichte haren

  • Geschikt voor donkere huidtypen

  • Bereikt alle behandelplaatsen d.m.v bewegende behandeltechniek

  • Behandeling is geheel pijnloos

 

Aantal behandelingen

Om een effectief resultaat te behalen zijn er minimaal 5 behandelingen nodig met een tussentijd van 4 tot 6 weken. Het uiteindelijke aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van de mate van beharing. 

Voorzorg

  • 4 weken vooraf de behandeling niet harsen of epileren

  • Binnen 24 uur voor de behandeling scheren

  • uw huid voorafgaand de behandeling niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Dit veroorzaakt pigmentvorming

Nazorg

  • Uw huid na de behandeling niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Dit veroorzaakt pigmentvorming

  • Huid goed beschermen tegen de UV - beschermen met een zonnebrandcreme met een hoge factor

Kosten 

De kosten verschillen per zone. Bekijk ons prijslijst voor de prijzen 

Vergoeding 

In de meeste gevallen kunt u voor het ontharen van het gelaat in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie of u in aanmerking komt voor de vergoeding. Verder kunt u op deze website meer informatie vinden over de vergoedingen.

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u vragen over de behandeling?

Bel ons gerust via het nummer 0649893539 of per mail info@womensperfection.nl

Schermafbeelding 2021-01-23 om 14.11.21.
bottom of page