top of page

Elektrische epilatie

Behandeling 

Elektrische epilatie helpt u voorgoed van vervelende overbeharing af. Tijdens de behandeling worden de haren stuk voor stuk verwijderd. 
 

Langs het haartje wordt een minuscuul naaldje ingebracht in de haarfollikel. Dit voelt u niet omdat de opening bij het haartje al bestaat. Door het naaldje wordt een stroomstootje gegeven die de follikel verwarmt waardoor deze afsterft. De behandeling wordt door sommige mensen als vrij pijnloos ervaren terwijl anderen het wel pijnlijk vinden.

Consult

Tijdens een gratis consult wordt er allereerst besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn en wordt er grondig gekeken naar de zone die u wilt laten behandelen. Op basis hiervan zal er een behandelplan op maat worden opgesteld en de juiste behandeling voorgesteld. 

Voorbehandeling

Voorafgaand aan de behandeling mag u niet zelf de haren verwijderen of epileren. Dit maakt het voor de huidtherapeute onmogelijk om de behandeling uit te voeren.

Behandeling herhalen

De behandeling moet in de meeste gevallen wekelijks worden herhaald.

de totale behandelingsduur kan sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. dit is afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied. 

Vergoeding

In de meeste gevallen kunt u voor elektrische epilatie in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie of u in aanmerking komt voor de vergoeding. Verder kunt u op deze website meer informatie vinden over de vergoedingen.

Kosten

De kosten zijn vanaf €45 euro per half uur. Tijdens het consult zal op basis van de analyse een uiteindelijke kostenprijs naar voren komen.

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u vragen over de behandeling?

Bel ons gerust via het nummer 0649893539 of per mail info@womensperfection.nl

Schermafbeelding 2021-06-15 om 17.24.53.
bottom of page