top of page

HIFU (High Density Focussed Ultrasound)


Met HIFU worden de oude collageen lagen vernietigd, waardoor het lichaam wordt aangezet om nieuw collageen aan te maken. Dit nieuwe collageen vult het oude collageen aan en zorgt ervoor dat rimpels minder diep worden. Ook worden de elastische huidvezels in de huid strakker gemaakt waardoor uw huid er weer jonger en frisser uit gaat zien. 

Consult
Tijdens een gratis consult wordt er allereerst besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn en wordt er grondig gekeken naar de zone die u wilt laten behandelen namelijk, het gezicht en hals. Op basis hiervan zal er een behandelplan op maat worden opgesteld en de juiste behandeling voorgesteld. 

 

Contra-indicaties

  • Onlangs een behandeling met botox of fillers ondergaan

  • Zwangerschap


De behandeling 
Voorafgaand de behandeling wordt de huid gereinigd en brengt de huidterapeut een verdovende creme aan zodat het minder pijnlijk aanvoelt. Vervolgens wordt er een   ultrasound gel aangebracht op de huid voor een goede geleiding van de ultrasonen. Door de verdovende gel heeft u meestal geen pijnlijk gevoel tijdens de behandeling op wat beperkte tintelingen na. tot slot wordt  de behandeling afgerond met een creme en een zonnenbrandcreme aangebracht zodat de huid goed beschermd is tegen de zon.

Na de behandeling 
Na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn en beurs aanvoelen. Het is van uiterst belang om uw huid te beschermen tegen de zon om zo de pigmentatie aanmaak te voorkomen.

Aantal behandelingen

U heeft slechts 3 behandelingen nodig voor een prachtig resultaat. De collageen aanmaak zet zich de maanden na de behandeling voort waardoor het 3 tot 6 maanden duurt voordat u het uiteindelijke resultaat zult zien. In sommige gevallen (bij ernstige verslapping) kan eventueel een derde behandeling nodig zijn. Wel blijft het verouderingsproces natuurlijk doorzetten. Een jaarlijkse herhaling van de behandeling is daarom wenselijk. Tijdens de intake kunnen wij een goede indicatie afgeven.

shutterstock_1488886682.jpgVoor welke zones?
HIFU kan gebruikt voor lijntjes of verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Ook kan het helpen bij gebieden met veel vetophoping of om de huid te verstevigen na een zwangerschap.

Veilig?
Onze huidtherapeute is opgeleid om veilig te werken met HIFU en zal u uitgebreid adviseren over de behandeling.


 

Duur van de behandeling

De behandeling duurt tussen de 15 en 90 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied.


Kosten 
Behandeling gezicht en half: €650 euro
Behandeling een zone: €300 euro

 

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u vragen over de behandeling?

Bel ons gerust via het nummer 0649893539 of per mail 

info@womensperfection.nl.

bottom of page