top of page

Over ons

 Wij als team zijn streven graag naar het leveren van hoog kwaliteit van behandelingen. Bij ons staat het leveren van goede resultaten als een prioriteit. Verder is Ons team heel gemotiveerd om ervoor te zorgen dat al onze klanten volledig tevreden zijn. Leer de mensen achter ons team kennen die graag klaar voor u staan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

IMG_6474.jpg

Beauty

Eigenaresse & Allround Schoonheidsspecialiste

Ik ben altijd bezig geweest met schoonheid en huidverzorging. Eerst bij mijzelf en later besloot ik te gaan leren over de huid. 

Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring en vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen over hun huid en over zichzelf. 
Over de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd als schoonheidsspecialiste en mij bekwaamd en nieuwe technieken en behandelingen. 
Ik adviseer u graag zodat u tevreden de deur uitgaat. 

Jasleen Singh

Mede-eigenaresse & Huidtherapeute

De cosmetische en de medische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. 
 
Mijn interesse in deze mogelijkheden maakte dat ik na mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste verder gegaan met de opleiding tot huidtherapeut. Mijn doel is om in overleg met de patiënt de huidconditie te verbeteren door middel van een behandelplan van topkwaliteit en eerlijk advies. Contact met mijn patiënten en de verschillende behandeltechnieken maken mijn vak leuk.  Het geeft mij veel voldoening als mensen zich beter gaan voelen door een behandeling. Het is fijn dat ik daar een steentje aan kan bijdragen.

Schermafbeelding 2021-04-09 om 15.52.46.png

Wij helpen u graag

bottom of page