top of page

Cellulite

Wat is cellulite?

Cellulite of ook wel sinaasappelhuid genoemd, is te herkennen aan een bobbelige huid of te wel, een verhard bindweefsel. De huid wordt minder elastisch en het vetverdeling veranderd waardoor de typische putjes kunnen ontstaan. Cellulite komt vooral op plekken zoals de billen, bovenbenen, op de buik en bovenarmen. 

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat wanneer er sprake is van een toename van vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. Als gevolg wordt er een vernauwing van bloedvaten veroorzaakt. dit zorgt ervoor dat de vetten, afvalstoffen door een slechte bloedcirculatie en verstoorde vochtafvoer, steeds moeilijker worden afgevoerd. 

Cellulite daarentegen hangt samen met aanleg, ouderdom, hormonen en overgewicht. Al deze factoren hebben invloed op de staat van uw huid.  Zelf kunt u veel doen door te blijven bewegen, gezond te eten en niet te roken. Maar aanleg voor cellulite is ook erfelijk bepaald, waarbij iedereen kans heeft om het te krijgen.

Behandeling

Wat kan de huidtherapeute voor u doen? Er is op dit moment een geweldige behandeling die goede resultaten geeft, afhankelijk van uw huidtype: 

 

  • LPG endermologie.

  • RF-laser

Klik op de link om meer over de behandelingen te weten te komen bel ons voor een afspraak via het nummer 0649893539 of mail ons op info@womensperfection.nl

Schermafbeelding 2021-04-23 om 20.39.31.
bottom of page