Lekker in uw vel met cryolipolyse

Cryolipolyse wordt ook wel coolsculpting of vetbevriezing genoemd. Een methode om snel en veilig vet te verwijderen van plaatsen waar u dat liever niet heeft. Weg met die love handles en pas weer comfortabel in uw favoriete kleding. 

Is dat voor mij geschikt? 
Samen met u bekijken wij welke zones u wilt laten behandelen en of dit voor u mogelijk is. Zo is Cryolipolyse zeer geschikt voor het behandelen van oppervlakkig vet in de huid, maar is diepliggend vet hier niet mee te verwijderen. Gezonde voeding en lichaamsbeweging zullen hier resultaat geven. Cryolipolyse is een goed alternatief voor liposuctie, geeft een meetbaar resultaat en is pijnloos. 

De behandeling: 
Tijdens de behandeling zelf wordt de huid met een vacuüm tussen de applicatoren ingezogen, waarna de behandeling kan beginnen. Deze duurt ongeveer een half uur waarbij er wordt gekoeld met een temperatuur van -11 graden. Per zone duurt de behandeling in totaal ongeveer een uur.  

Na de behandeling wordt de huid gemasseerd. Deze zal er wat rood uitzien, wat snel wegtrekt.  

In de loop van de weken worden de bevroren vetcellen door het lichaam afgevoerd en begint u resultaat te zien. U kunt rekenen op een omvangverlies van 1 tot 2,5 cm per zone.  
Na zes tot elf weken heeft u het optimale resultaat van de behandeling bereikt 

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl