HIFU (High Density Focussed Ultrasound)

Een stevigere en strakkere huid met behulp van ultrasound.
Na uw 25e levensjaar maakt u minder collageen aan. Collageen is deels verantwoordelijk voor de gezondheid en uitstraling van de huid.

Met HIFU worden de oude collageenlagen vernietigd, waardoor het lichaam wordt aangezet om nieuw collageen aan te maken. Dit nieuwe collageen vult het oude collageen aan en zorgt ervoor dat rimpels minder diep worden. Ook worden de elastische huidvezels in de huid strakker gemaakt waardoor uw huid er weer jonger en frisser uit gaat zien. 

De behandeling: 
Na het reinigen van de huid kan de behandeling beginnen. Deze is niet invasief, maar voelt niet voor iedereen pijnloos. Na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn en beurs aanvoelen. 

Voor welke zones?
HIFU kan gebruikt voor lijntjes of verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Ook kan het helpen bij gebieden met veel vetophoping of om de huid te verstevigen na een zwangerschap.

Veilig?
Onze huidtherapeute is opgeleid om veilig te werken met HIFU en zal u uitgebreid adviseren over de behandeling, de voordelen, maar ook de nadelen

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl