Juvederm fillers:

Klein lijntjes direct verdwenen.

Het lijkt misschien eng om rimpels te laten inspuiten met een filler en helemaal pijnloos is het niet, maar het resultaat is er zeker naar. Juvederm filler is een niet permanente filler voor het opvullen van rimpels en het voller maken van de lippen.

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht en naarmate we ouder worden worden onze lippen dunner en minder vol. Door het inspuiten van de lippen met een niet-permante filler worden ze voller en zien er zachter uit waardoor uw uitstraling ook zachter wordt. 

Daarnaast kunnen die kleineren en grotere rimpels worden opgevuld met deze natuurlijk afbreekbare filler. De behandeling blijft langdurig zichtbaar, heeft weinig bijwerkingen en geeft direct een zichtbaar en voelbaar verschil. Klanten zijn enthousiast over deze behandeling die natuurlijk aanvoelt en er ook zo uitziet.

Tot een paar dagen na de behandeling kan de huid wat gezwollen en rood zijn. Daarna trekt dit weg en ziet uw huid er jonger, voller en gezonder uit dan ooit.

Wilt u meer informatie over deze behandeling en wat het voor u kan doen? Vraag  dan een consult aan bij onze ervaren huidtherapeute.

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl