Plasmapen

Rimpels, pigmentvlekjes, huidversteviging en het onzichtbaar weghalen van wratjes en fibroompjes. De plasmapen lijkt wel overal geschikt voor te zijn. De plasma energie stimuleert celvernieuwing en verstrakt de huid.

Hoe verloopt de behandeling? 
Na het schoonmaken en desinfecteren van de huid wordt er een verdovende crème aangebracht die even moet intrekken. Vervolgens wordt er met een klein naaldje op de huid een kleine flits gegeven waardoor de huid op dat plekje verbrand. Hierdoor ontstaat er direct een korstje wat er na een tijdje afvalt en een strakke gezonde huid laat verschijnen.


Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen. Een plasmabehandeling wordt dan ook niet uitgevoerd tijdens de zomermaanden omdat u na de behandeling absoluut niet in de zon mag gedurende 1 tot 3 maanden, zelfs niet met zonbescherming.


De plasmapen geeft bij goed naleven van de aanwijzingen na de behandeling een spectaculair resultaat. Afhankelijk van uw leefwijze, huidstructuur en omstandigheden zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Women’s Perfection – huidtherapie & schoonheidssalon
Vivaldistraat 208
2901 HC Capelle aan den IJssel
Tel: 0649893539
E-mail: info@womensperfection.nl